Home / Hans Janssen

Hans Janssen

Hans Janssen

Hans is 44 jaar oud en een geboren en getogen Alvernees. Als zoon van horecaondernemers een bekend gezicht in Alverna. Hans is 18 jaar getrouwd en heeft 3 kinderen. Hans is als vrijwilliger actief in het verenigingsleven, naast bestuurslid en voorzitter van de mountain dancers de afgelopen 8 jaren, is hij ook actief als trainer van een meiden voetbalteam bij de Woezik. Daarnaast mag Hans graag zelf nog een balletje trappen in de zaal of op het veld. Ook is Hans lid van de raad van aangesloten van dorpshuis de Oase en lid van de cliëntenraad van kliniek ViaSana te Mill.

Na zijn studie bedrijfseconomie heeft hij als consultant en leidinggevende voor diverse grote bedrijven en Ministeries mogen werken waaronder de ING-Bank, KPN, Achmea, Ministerie van Justitie, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daarnaast heeft hij als ondernemer zowel in de IT-branche als in de horeca eigen bedrijven gehad. De laatste jaren heeft Hans zich gespecialiseerd in ICT & zorg gerelateerde vraagstukken.

Hans is een sociale betrokken doorzetter en een stevige bruggenbouwer die heel slecht tegen oneerlijkheid en onrecht kan. Hans wil dat kerndorpen blijven bestaan met hun eigen karakter en voorzieningen. Onnodige verspilling van middelen aan projecten die geen draagvlak bij de burger hebben moeten stoppen, of liever nog…nooit starten. Naast kennis zou gezond boerenverstand vaker moeten worden gebruikt.

Top