Home / Ben van Loosbroek-Schoppema

Ben van Loosbroek-Schoppema

Ben van Loosbroek-Schoppema

Ben is 38 jaar en sinds 11 jaar met heel veel plezier woonachtig op Alverna.

In de afgelopen 14 jaar heeft hij binnen verschillende organisaties een leidinggevende functie vervuld, dit jaar viert hij zelfs zijn 10 jarig jubileum bij zijn huidige werkgever InterNLnet-Tele2, werkzaam als Quality coördinator. Ben is oprecht, loyaal, professioneel, benaderbaar, kritisch ,betrouwbaar, zeer rechtvaardig en ook zeer goed in communicatie, hij verdiept zich goed in de materie en zegt waar het op staat! Sinds december 2016 is hij dan ook geïnstalleerd als commissielid in de gemeenteraad voor de politieke partij Wijchen Lokaal. Vrije tijd besteed hij graag aan vrienden, familie en verre reizen, het liefst Australië.

In de optiek van Ben is het extreem belangrijk dat de gemeenteraad van Wijchen ten alle tijde een afspiegeling is van bevolking, in dit geval dus alle Wijchenaren reikend tot in al haar mooie kernen! Ben hecht hier enorm veel waarde aan. Ook kan de raad in zijn optiek wel wat vernieuwing, wat jonger en nieuw talent gebruiken. Sinds hij sinds 2016 is geïnstalleerd heeft hij met heel veel plezier deelgenomen in bijna alle commissievergaderingen en uiteraard de wekelijkse fractie bijeenkomsten van Wijchen Lokaal ter voorbereiding van de raadsvergaderingen. Ben heeft sinds zijn beëdiging enorm veel kennis opgedaan door zich te verdiepen in verschillende portefeuilles die hij nog verder wilt ontwikkelen en inzetten in de nieuwe aankomende raadsperiode.

Ben geeft verder aan dat u stem op 21 maart 2018 daar heel hard bij nodig is, Wijchen Lokaal wilt weer terug groeien naar wat het ooit is geweest. Een lokale stem voor alle Inwoners met thema’s die ook echt aansluiten op wat er in Wijchen speelt en nodig is voor nu en in de toekomst! Zijn doelstelling is dus exact dat, klaarstaan en besturen voor iedereen in Wijchen! Met uw steun voor nog meer stemmen, en hopelijk meer zetels hoopt hij met Wijchen Lokaal meer zeggenschap te krijgen en een grotere lokale stempel te kunnen drukken op de besluitvormingen in de gemeenteraad.

Top