Home /

 Welkom op de website van Wijchen Lokaal;

Wij zijn een laagdrempelige lokale politieke partij die al jarenlang meedraait en bekend is in de Wijchense samenleving.

Wijchen Lokaal staat voor beter WONEN, WERKEN en LEVEN.

Wij vinden het belangrijk bestaande voorzieningen voor jong en oud in stand te houden en waar mogelijk verder te verbeteren.

Ten opzichte van de vorige verkiezingen, waarin voornamelijk veel moest worden bezuinigd, zullen er, omdat het nu een stuk beter gaat met Nederland, meer financiële mogelijkheden zijn op verschillende thema’s. Wijchen lokaal gaat haar uiterste best doen om hier zoveel mogelijk voordeel uit te halen voor de burgers in Wijchen en haar kernen!

In onze partij zitten mensen met allerlei verschillende achtergronden, zowel sociale en maatschappelijke, maar ook politieke en zakelijke achtergronden. Er is veel kennis en kwaliteit aanwezig, maar vooral veel enthousiasme! Vanuit die achtergronden en de aanwezige kennis zullen wij ons als team graag inzetten voor alle inwoners van Wijchen en haar kernen!

Wijchen Lokaal heeft haar visie voor de komende jaren uitgewerkt in het Verkiezingsprogramma 2018-2022. Wijchen Lokaal zet zich de komende jaren weer zeer graag in voor deze belangrijke zaken en hoopt zoveel mogelijk van deze doelen te verwezenlijken. Want er is voor Wijchen veel meer mogelijk!

Dit betekent dat wij na alle voorbereidingen in de fractie- en commissievergaderingen een  goede afweging kunnen maken die leidt tot een besluitvorming in de raad die in het belang is van alle inwoners van Wijchen. Dat hebben wij in het verleden gedaan, dat doen we nu, en zullen we ook in de toekomst blijven doen. Wij staan klaar voor alle inwoners van Wijchen en haar kernen.

Wij wensen u veel plezier op onze website!

Volg ons ook op Facebook

Volg ons ook op Twitter

Promo Wijchen Lokaal

Nieuwe Partijleider

Omgekeerd inzamelen

Duurzaamheid Wijchen Lokaal

Gemeente Wijchen Promotiefilm

Realisatie Oostflank Wijchen

Top